Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Посольство США в Україні успішно реалізувало гуманітарний проєкт на Чернігівщині

          Днями під загальною координацією Управління освіти і науки Чернігівської ОДА у 20 закладах середньої освіти області пройшло навчання учнів і педагогів правилам мінної безпеки. Воно проходить у рамках гуманітарного проєкту «Зменшення ризиків травмувань та загибелі дітей від вибухонебезпечних предметів».

          Проєкт стартував на базі Андріївської гімназії Михайло-Коцюбинської селищної ради. Це стало можливим завдяки проєктної діяльності Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, який другий рік поспіль організовує такі інформування, насамперед у районах, які постраждали від російської агресії.

          В умовах довготривалого збройного конфлікту найбільш вразливою категорією населення є діти, безпека яких, зокрема, залежить і від рівня їх обізнаності про загрози, що можуть нести вибухонебезпечні предмети. Усі керівники структур освіти та адміністрацій навчальних закладів, де проходили заняття з мінної безпеки, відзначили надзвичайну важливість проведених заходів для чотирьох територіальних громад Чернігівщини та висловили подяку уряду США.

          Нагадаємо, що, безпосередню реалізацією проєкту здійснює громадська організація «Ліга офіцерів», тренерський склад якої пройшов курсову підготовку на базі Центру протимінної діяльності Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/