Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щиро радіємо, що наша співпраця з DECIDE продовжується

          Швейцарсько-український проєкт «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (DECIDE) реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Посольством Швейцарії в Україні / Швейцарським бюро співробітництва в Україні. Проєкт спрямовано на підтримку двох ключових реформ в Україні — освіти та децентралізації.

          Проєкт вже декілька років співпрацює з громадами Чернігівщини. Нещодавно зустрілись з його представниками для обговорення напрацювань та майбутніх ініціатив.

          Раніше DECIDE вже допоміг з відновленням шкіл області, а також створив KOLO-клуби – місця для розвитку та цікавих активностей для дітей.

          Валентина Полторак, менеджерка проєкту DECIDE та заступниця голови ГО DOCCU, обговорила з Юрієм Музикою, начальником Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, план роботи на рік. Так, представники DECIDE запевнили, що окрім продовження спільної роботи, область може чекати і розширення допомоги Проєкту. Адже цьогоріч буде підписано меморандум про співпрацю між Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського та DECIDE!

          Меморандум дозволить сотням педагогам долучитись до курсів та тренінгів. До прикладу, важливих наразі тренінгів про ментальне здоров’я для психологів. А також, не менш важливих, про фізичне здоров’я, яке вдасться покращити завдяки реформуванню харчування. Всі матеріали підготовлені спеціалістами Проєкту.

          Серед хайлайтів зустрічі і модернізація харчоблоків та старша профільна школа. Попереду ще багато цікавих спільних проєктів. Вдячні за співпрацю!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/