Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Близько 6 тисяч планшетів отримали школярі Чернігівщини!

          Таку допомогу отримала область від французького регіону Іль-де-Франс через Асоціацію цивільного захисту Франції (Fédération Nationale de Protection Civile (FNPC). Завдяки гаджетам діти із соціально вразливих категорій матимуть можливість не лише навчатися, але й спілкуватися з однолітками та дізнаватися нову інформацію.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, зазначає, що через повномасштабну війну сфера освіти має багато викликів. Один із них — забезпечити якісне онлайн-навчання для дітей, які не мають змоги навчатися офлайн або навчаються в змішаному режимі, чергуючи обидва формати. Тож, гаджети доставили до громад, у яких більшість шкіл навчається дистанційно чи у змішаному форматі.

          Ольга Руденко, спеціаліст відділу освіти, культури, сім`ї, молоді та спорту Новобасанської сільської ради, говорить, що у громаді є потреба у забазпеченні гаджетами.

          «Планшети необхідні сім’ям ВПО та багатодітним сім’ям. Ми провели опитування серед закладів освіти і батьків та визначились з кількістю, подали заявку. Потреби наші задоволені повністю. Ба більше, у нас з понеділка запроваджено дистанційне навчання, тому гаджети зараз дуже потрібні», - зізнається Ольга Руденко.

          Дякуємо партнерам за системну підтримку української освіти!

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/