Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Розпочинається фінальний етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

           

          Упродовж 31 січня - 02 лютого 2024 року проводиться очно фінальний етап конкурсу у номінаціях «Українська мова та література», «Географія», «Фізика» та «Образотворче мистецтво».

          Учителі української мови та літератури проведуть фрагмент навчального заняття у змодельованому освітньому середовищі, виконуючи «Аналіз поетичного твору».      

          Учителі географії проєктуватимуть дослідницько-пошукову діяльність учнів у конкурсному випробуванні «Дослідження», а вчителі фізики виконуватимуть завдання з використанням запропонованого обладнання під час проведення «Фізичного експерименту».

          Учасники номінації «Образотворче мистецтво» адаптуватимуть власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів під час конкурсного випробування «Майстерка».

          У пріоритетному конкурсному випробуванні «Урок» конкурсанти продемонструють загальні та професійні компетентності, педагогічну майстерність з організації освітнього процесу.

          Переможець, два лауреати (друге та третє місця) будуть визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час усіх конкурсних випробувань першого туру конкурсу та будуть нагороджені дипломами та грошовими преміями.

          Бажаємо перемог у фінальному етапі конкурсу!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/