Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту у комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»

                                             

          27 січня - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост - це переслідування та масове знищення євреїв та інших соціальних груп, яке здійснювали німецькі нацисти та їхні союзники під час Другої Світової війни. За весь час Голокосту було вбито близько шести мільйонів євреїв, тобто приблизно третина єврейського населення світу.

          З метою ознайомлення дітей з темою Голокосту, формування основ культури міжнаціональних відносин у суспільстві, виховання почуття гуманності та толерантності для здобувачів освіти гуртків «Юні друзі природи»  (керівник гуртків Ніна Солодка), «Лікарські рослини» (керівник Тамара Саук), «Основи флористики та фітодизайну» (керівник Олена Чала), «Овочівництво» (керівник Антоніна Оліфіренко) комунального закладу  «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено інформаційно-просвітницьке заняття «Цей день в історії», бесіда «Історія скорботи та героїзму», майстер-класи з виготовлення  3D-поробок «Метелик – символ Голокосту».

          Гортаючи страшні сторінки історії, діти познайомилися з поняттями «голокост» та «антисемітизм», причинами їх виникнення. Таким чином ми вшановуємо багато мільйонів євреїв, ромів і представників інших національних меншин, які під час Другої світової війни віддали життя за свою національність.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/