Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ВІДКРИТО ПОДАЧУ ЗАЯВОК НА ХАКАТОН У СФЕРІ ШІ !

          Учнівські команди з України отримали можливість взяти участь у міжнародному Хакатоні Teens in AI 2024  у сфері Штучного Інтелекту, який проводиться у більш ніж 40 країнах світу. TeensInAI2024 – це можливість долучитися до світової спільноти майбутніх лідерів у галузі ШІ та представити свої проєкти на Global Demo Day, де учасники отримають цінні призи. Цього року змагання відбудуться також в Україні і пройдуть 8-10 березня 2024 року.

          До участі запрошуються команди державних та комунальних закладів  освіти з 5-6 учасників, що складаються з учнівства віком від 12 до 18 років, та вчителі-ментори.

          Знання англійської мови на рівні В1, обізнаність у сфері ШІ та грунтовні знання з математики/інформатики для учасників є обов’язковими.

          Команди мають бути гендерно-збалансовані (50+% складу команди мають бути дівчата).  Реєстрація команд доступна за посиланням  https://forms.gle/ciRKjwztE2BpwkvW9.  Інформацію про кожного учасника команди необхідно заповнювати окремо, а в дужках біля прізвища потрібно вказати заклад освіти.

          Для вчителів інформатики та математики, які будуть супроводжувати учасників під час Хакатону (менторів), знання англійської мови на рівні B1-B2 є обов’язковим. З додатковою інформацією для менторів можна ознайомитися за посиланням https://vse.ee/cfiy.   

          Реєстрація менторів доступна за посиланням https://forms.gle/WbVJSFqGo2Sfvj7q7 .

          Дедлайн подачі заявок — 02 лютого 2024 року. Оскільки Україна вперше бере участь у заході, кількість команд-учасниць обмежена до 8. Відбір команд здійснюватиме Організаційний комітет Хакатону.

          Захід реалізується за підтримки Мінцифри та Міністерства освіти і науки  України.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/