Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Сучасний простір для реалізації дитячих планів

           

          Його відкрили за співпраці з ГО «DOCCU» та організації FCA учні Чернігівської загальноосвітньої школи №35. Він оснащений книгами та планшетами, створюючи ідеальне місце для навчання та творчості!

          Виконавча директорка Finn Church Aid в Україні Патриція Марущак наголосила, що кожен відкритий простір є символом віри в майбутнє, де кожна дитина та вчитель мають доступ до якісної освіти та можливість розвиватися.

          Співзасновниця і заступниця голови ГО DOCCU Валентина Полторак разом із виконавчою директоркою FCA в Україні Патрицією Марущак вручили подяки тим, хто долучився до реалізації цього простору та подарунки юним авторам ідеї простору.

           «Тепер тут можна буде зібрати свій парламент, можна щось цікаве робити, можна свої ідеї створювати на свіжу голову», – каже президент учнівського парламенту школи №35 Адам Заідов.

          Нагадаємо, під час реалізації KOLO Clubs 2.0 учням запропонували створити проєкти простору, яким би вони хотіли користувались надалі.

          Із 5 різних ідей облаштування простору шляхом голосування обрали інтер'єр, основна ідея якого – екостиль. Далі шкільні команди організували і провели справжні вибори в школі, під час яких перемогу здобув один з п'яти проєктів.

          Проєкт-переможець вдосконалила дизайнерка, аби простір був ще й максимально зручним та функціональним.

           

          Простір створено у рамках проєкту гуманітарного реагування «KOLO Clubs 2.0», впровадженого громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (ГО «DOCCU») за фінансової підтримки Finn Church Aid (FCA) у 2023 році.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/