Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Протягом грудня-січня Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва,  для  педагогів  закладів загальної середньої та  позашкільної освіти області  було ініційовано проведення  творчого проєкту на новорічно-різдвяну тематику «Калейдоскоп майстерок - «Майстерня Святого Миколая». 

          Мета  проєкту - обмін практиками серед педагогів, поширення кращого педагогічного досвіду, популяризація образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв.   

          На участь у проєкті надійшло близько 50 майстер-класів  з 17 закладів позашкільної та  24 закладів загальної середньої освіти  Чернігівської області. Цікаві, креативні оригінальні майстер-класи були виконані в різних техніках та різними  способами: «айріс-фордінг», «амігурумі»,  «кінусайга»,  «макраме»,  «витинання», «випилювання»,  «об’ємні вироби з паперу», «розпис на склі»,  «декупаж з ниток»,  «оригамі», «інтер’єрні сувеніри», «прикраси з лампочок»,  «вироби з фоамірану», з використанням   фетру,  вати, легкого пластиліну,  бісеру,  природніх матеріалів, хутра,   сіна,  соломи  та інше.

          Такі ініціативи  надихають і демонструють, що кожен педагог вносить  свій вклад в розвиток і формування творчого потенціалу підростаючого покоління.

            Надіслані роботи можна переглянути на сторінці Facebook   Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.     

          Вдячні всім учасникам за творчість та  креативність!

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/