Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Новорічна композиція

           

                 У грудні-січні Чернігівською обласною станцією юних натуралістів проводиться обласна новорічно-різдвяна виставка «Новорічна композиція». Її мета - формування практичних умінь та навичок здобувачів освіти з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

                Завдання Виставки:

          пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи;

          розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді;

          сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

                 Цьогоріч експозицію виставки склали 310 творчих робіт здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 36 територіальних громад, Городнянського ліцею та Чернігівської обласної станції юних натуралістів.

                 Роботи учасників виконано у 7 номінаціях: «Стилізована ялинка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція», «Новорічний вінок», «Сюжетна композиція», «Новорічна картина чи колаж» та «Новорічний подарунок».

          Виставкові експонати засвідчують високий рівень майстерності здобувачів освіти та демонструють різносторонній погляд на сучасне мистецтво.      

                Представлені майже всі напрями декоративно-ужиткового мистецтва: художня вишивка, витинанка, м’яка іграшка, оригамі, стрінг-арт (цвяхова ниткографіка), мачворк, аплікація соломкою, бісероплетіння, вироби з природних матеріалів, солоного тіста, фітодизайн.

           Кожна робота – унікальна, зроблена з неабияким натхненням і вмінням. Це витвір мистецтва, в який вкладена клопітка робота дітей, батьків та педагогів.

           Створена виставка, навіть у цей складний час, наповнює передчуттям казковості, тепла, затишку, гармонії та очікування дива в Новому році.

           

          Виставка триватиме до 25 січня.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/