Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нові освітні технології

          3 настанням зими, напередодні Нового року, по всій Україні дзвенять колядки та щедрівки. Люди ходять від хати до хати колядують, щедрують, вітають один одного з Різдвяними святами. Віднедавна в масовій культурі з’явився запит на пошук ідентичності і, на  наше щастя,  українська культурна спадщина доволі багата на традиції.

          Як кожен у своєму домі створює свято, так і педагоги Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва 26 грудня, під час засідання Школи професійного зростання педагога, з теми  «Освітня технологія - едьютейнмент», керівник Наталія П’яткова, мали  змогу відчути атмосферу різдвяних вечорниць. Всім відомі класичні різдвяні атрибути - Дідух, кутя, узвар, пироги, які були підготовлені  педагогами до заходу. Під час зустрічі звучали колядки, українські пісні та лунали українські мотиви зі струн бандури.

          Наталія П’яткова, завідуюча методичним відділом, ознайомила присутніх з новими освітніми технологіями  та презентувала одну з них. Інна Шабовта, методист Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, нагадала педагогам про різдвяні традиції та обряди України, Ілля Субботенко, керівник гуртка «Леонардики»,  висвітлив питання «Тема Різдва в творах образотворчого мистецтва», Лариса Буйлук, керівник гуртка «Театр ляльки», поділилась досвідом роботи з впровадження нових освітніх технологій, методисти  Палацу Раїса Авдєєва та Олена Дружина ознайомили присутніх з підсумками роботи художніх колективів та їх керівників  у  І семестрі 2023/2024 навчального року.

          На завершення Оксана Федун, завідуюча декоративно-прикладним відділом, провела майстер-клас з виготовлення «Різдвяної зірки» з талашу. Наприкінці  засідання директор  Палацу - Ірина Мельниченко, окреслила   перспективи діяльності закладу у наступному році та привітала присутніх зі святами.

          Учасники подякували організаторам за змістовний, насичений, цікавий захід і побажали один одному Миру та переможного Нового року.

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/