Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо переможця фотоконкурсу Національного олімпійського комітету України!

           

          У 2023 році Національний олімпійський комітет України відродив традицію відзначення найкращих спортивних журналістів і фотографів, які сприяють популяризації олімпійського руху. Комісією НОК України «Преса та комунікації» було розглянуто конкурсні заявки у п’яти номінаціях: «Найкраще видання року», «Найкращий спортивний журналіст року», «Дебют у спортивній журналістиці Відзнака імені Олександра Мащенка»», «Спортивний телевізійний продукт» та «Найкраща фотографія».

          Переможцем фотоконкурсу на кращу спортивну фотографію у номінації «Молодь до 16 років» НОК України став Влад Коваленко, вихованець дитячої фото студії «ПОШУК» (керівник Віктор Кошмал) Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

          За час навчання у фото студії «ПОШУК» Влад разом зі своїм наставником зробив багато цікавих репортажів. Головною умовою цьогорічного фотоконкурсу була вимога, що всі фото повинні бути зроблені у 2023 році. Влад Коваленко має багато цікавих фотографій у своїй колекції, найкращі з яких були відправлені на розгляд комісією НОК України. І як результат - ВЛАД У ПЕРЕМОЖЦЯХ! Це вже п’ятий вихованець студії, який отримав таку високу нагороду.

          З того часу, як було введено дитячу номінацію, вихованці Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді чотири рази ставали переможцями: Микита Ігнатов отримав першу премію у 2018 та 2019 роках, Валентин Кирилов у 2018 році переміг у розділі «Аматори». Марія Буряк стала переможницею Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії у 2021 році.

          ДЯКУЮЧИ НАШИМ СЛАВНИМ ЗСУ ПРАЦЮЄМО ДАЛІ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!!!

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/