Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Підвищення кваліфікації педагогічних працівників задля покращення роботи коледжів

          Вчора в онлайн форматі відбулось засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області. На початку зустрічі до учасників засідання звернувся Віктор Радченко, голова Ради директорів ЗФПО Чернігівської області.

          Ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Анатолій Заліський презентував програму підвищення кваліфікації ЧОІППО імені К.Д. Ушинського для викладачів загальноосвітніх дисциплін. Він також запросив до співпраці коледжі у сфері підвищення кваліфікації викладачів та впровадження концепції НУШ.

          До роботи Ради долучився голова Ради директорів ЗФПО Львівської області Роман Дадак, який брав участь у розробці проєкту Закону України «Про профільну освіту». Він ознайомив учасників наради із труднощами, які виникли при обговоренні положень проєкту цього Закону. Також, ознайомив із ситуацією, яка склалась у коледжах Львівщини.

          Тетяна Давидова, начальниця відділу професійної, вищої освіти і науки Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, також взяла участь у обговоренні питань, які були внесені до розгляду у порядку денному засідання.

           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/