Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласний семінар «Проєктна форма роботи з талановитою учнівською молоддю»

           

          21 грудня 2023 року комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» в онлайн-режимі проведено обласний семінар з теми «Проєктна форма роботи з талановитою учнівською молоддю».

          До участі у семінарі долучилися педагогічні працівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 12 громад області.

          Основними питаннями, які розглядалися під час семінару, були: «Обласний  конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму як засіб актуалізації дослідницької діяльності здобувачів загальної середньої освіти», «Участь здобувачів освіти в обласному конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму», «Особливості організації проєктної діяльності учнівської молоді в структурі гурткової  роботи еколого-натуралістичного напрямку».

          Учасники семінару ознайомилися з тематикою дослідницької роботи в рамках Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму, обмінялися досвідом з природоохоронної, дослідницької та практичної роботи.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/