Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Скільки укриттів потрібно побудувати на Чернігівщині?

          Нещодавно відбулась робоча зустріч з фондом «Східна Європа». Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, окреслив потреби шкіл області в укриттях. Він наголосив, що діти мають отримувати освіту очно. Тож, в пріоритеті – безпека. До обговорення долучився Валентин Чеботько, директор «Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Чернігівської обласної ради.

          Очна форма освітнього процесу можлива лише за наявності сховища. Наразі в області є позитивна динаміка – все більше закладів освіти переходять з онлайну на «живе» навчання.

          Разом з представниками Фонду говорили про участь закладів освіти в конкурсах на гранти на побудову та відновлення укриттів. Конкурс планується проводити у межах нового проєкту «Східної Європи».

           

          Довідково. Фонд Східна Європа (ФСЄ) – українська благодійна неприбуткова організація. Серед напрямків діяльності: розвиток демократії та громадянського суспільства, освітні проєкти, впровадження електронного урядування, розвиток малого та середнього бізнесу і соціального підприємництва та багато іншого. 

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/