Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Напередодні Нового року знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни в країні і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

          На новорічне свято з нетерпінням чекають всі: від малого до великого. Новорічні свята для дітей усіх поколінь асоціюються із неповторною атмосферою чарівної казки.

          Ця казка привела вихованців КЗ «Березнянський НРЦ» у світ, сповнений пригод, таємниць та несподіванок, і  викликала надзвичайне захоплення. А також залишила незабутні враження від  гри акторів, світлових ефектів, костюмів героїв та декорацій. 

          Найкращим показником задоволення від перегляду вистави є надія на наступну зустріч із чарівним світом мистецтва. Дитячі посмішки, радісні оплески, хоровод з Новим Роком, Зимонькою і Бабусею Ягусею - усе це створювало атмосферу позитиву і гарного святкового настрою.
          Всі вихованці отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, а це – найдорожче, що можуть подарувати наші діти. Даруючи дітям казку, бажаємо їм рости в любові і турботі, щасливими і здоровими.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/