Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До Дня святого Миколая громади області отримали 13 нових шкільних автобусів

          Шкільний транспорт вже поїхав до Батуринської, Борзнянської, Киселівської, Козелецької, Корюківської, Куликівської, Любецької, Новобасанської, Новобілоуської, Ріпкинської, Сухополовянської, Талалаївської та Тупичівської територіальних громад.

          Заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк та начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика передали ключі від автобусів представникам 13 громад. Куплені автобуси за кошти державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів.

          «Продовжуємо співпрацю з донорами. Адже автобуси – це не тільки доступ до освіти. В умовах сьогодення – це і порятунок людей, і евакуація, і технічні засоби для Збройних Сил. Дякую вам, що знайшли ресурси. Сподіваюся на подальшу співпрацю», – наголосила Жанна Шерстюк.

          Юрій Музика зазначає, що цього року завдяки українським та міжнародним благодійникам Чернігівщина вже отримала 33 шкільні автобуси.

          До слова, понад 11 тисяч учнів шкіл області проживають поза межами пішохідної доступності та потребують організованого підвезення із 743 населених пунктів. Для їх підвозу розроблено 343 маршрути. До початку повномасштабного вторгнення рф шкільний автопарк області налічував 296 автобусів: деякі знищено або пошкоджено, частина – допомагає військовим.

           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/