Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Колектив Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді вітає наших Захисників з Днем Збройних сил України!

          Вихованці та педагоги Чернігівського центру НТТУМ не втомлюються дбати про наших Захисників. Педагоги Центру виготовляють окопні свічки, плетуть маскувальні сітки, закуповують теплі речі, термогрілки та  термоустілки. Діти ж виготовляють сувеніри, пишуть листи та малюнки, разом з батьками печуть смаколики та передають військовим.

          У рамках проведення благодійної акції «Крила» вихованці, батьки та педагогічний колектив Центру НТТУМ зібрали близько 100 кг кришечок, які будуть передані представникам БФ «О.В.Е.С». Зібраний матеріал здадуть на переробку, а отримані кошти будуть перераховані на БПЛА українського виробництва. Акція проходить під гаслом «Ворогам - кришка»!

          І на цьому колектив не збирається зупинятись. Вони продовжать допомагати армії, щоби захисники завжди відчували безумовну підтримку! Ви — одні з найкращих і найсильніших представників нашої нації. Кожна звісточка від Вас - наша віра і впевненість у завтрашньому дні, наша надія, наша мотивація, наше щире бажання допомагати і наближати Перемогу разом!

          Бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди, мирного неба. Нехай Янголи-охоронці завжди будуть поруч з Вами.

          Слава Україні!

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/