Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вчора відбувся спеціальний творчий онлайн проєкт «Пісня, як зброя». Він був ініційований Центром лідерських ініціатив «POLYGON» Українського державного центру позашкільної освіти до Дня Збройних Сил України від лідерів учнівського самоврядування України.

          Старшокласники з різних областей нашої держави, зокрема і Чернігівської, підготували творчі виступи для наших захисників і захисниць. Від Чернігівщини у привітальну добірку ввійшов виступ вихованок Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва з піснею «Слава нашим ЗСУ!».

                   У заході взяли участь лідери учнівського самоврядування, представники Чернігівської обласної Ради старшокласників з Семенівської, Коропської, Остерської територіальних громад та міста Чернігова.

          Для Перемоги важлива будь-яка допомога! Від початку повномасштабного вторгнення лідери та координатори учнівського самоврядування України робили і продовжують робити все можливе, аби наблизити Перемогу над ворогом. Пісня – теж зброя в певному сенсі!

          Добірка «Пісня, як зброя» містить пісні, які подобаються лідерам учнівського самоврядування і які вони хотіли б заспівати для наших захисників і захисниць! Тут зібрані і хіти відомих виконавців, і авторські твори молодих митців. Звичайно, що не всі старшокласники співаки-професіонали. Але пісні у їх виконанні – від щирого серця!

          Віримо в ЗСУ і перемогу!

          Слава Україні!

           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/