Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День домашніх тварин у «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»

           

          До Дня домашніх тварин вихованці гуртків Чернігівської обласної станції юних натуралістів долучитись до Всеукраїнського флешмобу «Лапка підтримки» та Всеукраїнського конкурсу «Життя тварин: виправляємо помилки». Конкурси організовані Благодійним Фондом «Щаслива лапа».

          Учні намалювали на руці «лапку підтримки» знедолених тварин і таким чином нагадали оточуючим, про тих, хто потребує захисту, підтримки, уваги та любові. А також  намалювали малюнки та виготовили 3D поробки на тему: «Безпритульні тварини: «до» та «після», «Помилки у догляді за собаками та котами»!

          Керівниками гуртків для дітей проведено виховні години: «Подорож у світ домашніх тварин», «День домашніх улюбленців», брейн-ринг «Що ми знаємо про котів і собак». У межах заходів гуртківці розширили знання про тварин, які живуть поряд із людиною, дізналися про особливості догляду за домашніми собаками та котами.

          Учні отримали багато цікавої і корисної інформації про домашніх улюбленців, переглянули презентації про породи собак, кішок та зробили колажі своїх улюбленців.

           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/