Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Професія медика – найгуманніша: на сторожі людського життя

           

          У рамках вебінарів профорієнтаційного циклу «NeoPROFосвіта» для лідерів та координаторів учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівщини, ініційованих Чернігівською обласною Радою старшокласників, відбулась онлайн зустріч MEET UP «NeoPROFосвіта» MEET UP 2. «Професія медика – найгуманніша: на сторожі людського життя».

          У якості спікерів долучились представники медичної та освітянської галузі: Вікторія Рибальченко, заступниця директора з навчальної роботи Чернігівського базового фахового медичного коледжу, Олена Сагань, координаторка з профорієнтаційної роботи, викладачка Чернігівського базового фахового медичного коледжу, Варвара Ярошевич, фармацевт-косметолог, випускниця Чернігівського базового фахового медичного коледжу, Ярослава Мишакова, методист Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, координаторка Чернігівської обласної Ради старшокласників.

          Лідери учнівського самоврядування області дізналися умови навчання та вступу до Чернігівського базового фахового медичного коледжу, а також спеціальності, за якими здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень фахового молодшого бакалавра випускники закладу фахової передвищої освіти. Говорили і про перспективи навчання випускників коледжу у вищих медичних закладах України. Учні отримали відповіді на актуальні та хвилюючі питання.

          Учасники вебінару з вдячністю згадали випускників медколеджу - Героїв медичної служби, що стоять на сторожі людського життя на теренах російсько-української війни.

          Професія медичного працівника – найгуманніша. Щосекундно, щотижнево, щорічно медичні працівники віддають свої знання і силу духу людям, щоб рятувати їх; лікують не лише хворобу, а й душу, і тіло. Головний принцип «не зашкодь» - є їхнім життям, їхнім покликом, їхнім сумлінням. 

           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/