Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо переможців обласного конкурсу юних натуралістів

           

          З метою формування екологічної культури здобувачів освіти, спостереження та дослідження екологічного стану довкілля, залучення вихованців до практичної природоохоронної роботи у «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» восени пройшов  обласний конкурс юних натуралістів.

          Конкурс проводився у 3 номінаціях: «День юного натураліста», «Збережемо довкілля», «Екологічні стежки Чернігівщини».

          Учні та педагоги закладів освіти області провели низку заходи з нагоди святкування «Дня юного натураліста». Серед них дослідження, впорядкування та благоустрій територій закладів освіти та місць масового відпочинку людей, майстер-класи, виставки дарів осені та  юннатівської творчості, екскурсії. А також акції по зовнішньому та внутрішньому озелененню шкіл!

          До участі у конкурсі представлено 12 робіт учнів Бобровицької, Куликівської, Новгород-Сіверської, Носівської, Тупичівської, Чернігівської  територіальних громад, вихованців Чернігівської обласної станції юних натуралістів. Вітаємо переможців та їхніх вчителів!

          Переглянути як пройшов День юного натураліста в клубі «Сімейне коло» «Чернігівської обласної станції юних натуралістів» можна за посиланням: https://youtu.be/Dt6UIM6toIE?si=53Qr1bmS5V37W33U 

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/