Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Допомога школярам від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

           

          Надзвичайно вагомою є допомога в організації якісного навчання дітей, особливо у прикордонних громадах. Днями школи області отримали допомогу від Дитячого фонду ООН(ЮНІСЕФ). Організація забезпечує вчителів і учнів необхідним обладнанням та створює цифрові освітні центри по всій країні. Ця поставка ноутбуків є частиною ініціативи ЮНІСЕФ з гарантування безперервної освіти в Україні!

          ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки України надав 575 ноутбуків, щоб учні середнього та старшого шкільного віку Чернігівської області отримали доступ до освіти.

          «Кожна дитина має право на освіту. Так ЮНІСЕФ сприяє навчанню дітей в Україні, для яких доступ до формальної онлайн-освіти ускладнений через закриття шкіл в умовах війни. Ми наголошуємо на важливості продовження навчання у будь-якому форматі для попередження подальших освітніх втрат», — зазначив Мунір Маммадзаде, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

          Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки ініціативи «Технології для біженців» від Breakthrough Prize Foundation.

          Понад 3 сотні ноутбуків та стільки ж іншого комп`ютерного обладнання отримають заклади освіти для забезпечення доступу до онлайн освіти! Зокрема, їх отримають діти-сироти та діти з родин, які опинилися у складних життєвих обставинах.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, зазначив, що сучасна техніка дозволить покращити освітній процес у школах та забезпечить доступ до онлайн-навчання значно більшої кількості учнів.

          Дякуємо за підтримку нашим іноземним партнерам!

           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/