Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Я - журналіст!

           

          Запрошуємо до участі у всеукраїнському конкурсі для старшокласників! Його мета - виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, схильної до журналістської діяльності; сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, підтримка педагогів, які працюють із такими учнями.

          Роботи учасників Всеукраїнського конкурсу "Я - журналіст!" – це статті, фото і відео. Журі їх оцінює і обирає переможців та володарів заохочувальних призів у кожній номінації.

          Участь у конкурсі – безкоштовна.

          Учасниками Конкурсу можуть бути учні 5-11 класів, а також учні та студенти закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти.

          Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 (для статті), не більше 10 фотографій (для фотороботи) або тривалістю не більше 10 хвилин (для відеороботи) на пошту [email protected] 

          Гасло цьогорічного конкурсу— «Нація переможців». Тема робіт — «Розповідаю світові про перемоги українців». У межах конкурсної теми «Розповідаю світові про перемоги українців» додатково запроваджується спеціальна тема «Надійний тил» для висвітлення позитивних прикладів діяльності соціально відповідального бізнесу.

          Робота може бути підготовлена в будь-якому жанрі, який обере учень — твір-роздум, стаття, інтерв’ю, портрет, репортаж тощо. Поетичні твори до розгляду не приймаються.

          Дедлайн прийому робіт – 15 лютого 2024 року. А оголошення та нагородження переможців – з 1 квітня до 1 травня 2024 року.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/