Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Catch-up Camp від GoGlobal: як діти з прикордоння наздоганяли шкільну програму та відпочивали 

           

          Понад пів сотні старшокласників з Чернігівської області майже два тижні навчались, займались з психологами та відпочивали на Закарпатті у GoGlobal Catch-up Camp. Цей кемп – частина великої програми з надолуження освітніх втрат «Хочу знати!» від GoGlobal. 

          Мета програми – допомогти учням, які через повномасштабну війну були позбавлені можливості повноцінно навчатись, надолужити пропущені теми зі шкільної програми. 

          Під час кемпу діти вивчають математику, англійську і українську мови. Навчання відбувається у цікавій, інтерактивній формі. Вчителі проводять математичні квести, змагання та вікторини. Викладачі враховують запити учнів на ті чи інші теми зі шкільної програми. 

          Для дітей влаштовують спікінг клаби, у яких старшокласники мають змогу наживо поспілкуватись з іноземними волонтерами англійською мовою. 

          Окрім занять, юнаки та дівчата займались арт-терапією та спілкувались з фаховими психологами, розвивали soft skills, ходили у походи та спілкувалися з однолітками. 

          «Дуже запамʼятались уроки, зустрічі з волонтерами. Це було захопливо» - говорить Станіслав, учень 10 класу Городнянської ОТГ Чернігівшини. 

          «Дуже цікаво було спілкуватись з іноземними волонтерами, це цінний досвід та можливість покращити свою англійську мову. Сподобались походи. Навчання проходило дуже цікаво та легко. Ми мали змогу пройти ті теми, які не проходили у школі, змогли опрацювати саме те, чого не розуміємо», - додає десятикласниця Анастасія Городянської громади.

          Начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика говорить, що важливо, аби діти, які знаходились на окупованій території, мали можливість надолужити втрачене, активно проводити свій вільний час та поговорити з психологами задля збереження психологічного здоров’я. Вдячні освітній фундації GoGlobal за співпрацю з освітянами по різним напрямкам, зокрема, за надану дітям можливість покращити свій ментальний стан та свої знання! 

          GoGlobal — освітня фундація, мета якої є сформувати соціальний інтелект, творчі та підприємницькі навички у дітей та молоді України. Допомогти поколінню дітей, які зростають зараз та вже беруть участь у допомозі ЗСУ, відновленні своїх громад і готові будувати повоєнну країну, стати лідерами нової України. Для цього GoGlobal працює зі школярами, молоддю та вчителями, щоб нести наші цінності через них.

           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/