Анонси
     

     






           
           

          Назад

          KOLO-клуб у Михайло-Коцюбинському – найяскравіше за жовтень

           

          По-перше, до клубу завітали яскраві гості! Доброю традицією стали заняття із фаховими тренерами із Чернігова англійської мови, медіаграмотності та акторської майстерності.

          Крім того були ще і фахівці ДСНС, які цікаво та доступно розповіли про мінну безпеку. Вони продемонстрували макет із вибухонебезпечними предметами, аби учні якомога точніше могли ідентифікувати їх та правильно поводитись при їх виявленні.

          Також відвідувачі локації KOLO-клубу в Андріївській гімназії мали цікавий досвід створення «живих» 3D моделей за допомогою спеціального обладнання!

          Психологічний напрям роботи – один із основних у проєкті. Турбота про себе та інших, стресостійкість, подолання страхів, ціннісне ставлення до свого здоров'я – це те, над чим постійно діти працюють разом із психологом. Батьки також залучені до цього процесу: для них та дітей відбувся воркшоп «Оцінка емоційного стану своїх дітей та основні стратегії заспокоєння».

          І, звісно, багато творчості! Чого діти тільки не створювали: каченят , їжачків , обереги, різноманітні поробки з осінніх овочів та фруктів. Процес та результат роботи – заворожують!

          Проєкт KOLO Clubs впроваджує ГО DOCCU за підтримки Finn Church Aid (FCA)

           

          Фото: DOCCU

           

           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/