Анонси
     

     






           
           

          Назад

           Хлібом славиться Чернігівська земля

               

                  З метою громадянського виховання дітей та молоді, виховання національної свідомості учнів, патріотизму та поваги до історичної спадщини українського народу, пропагування бережливого, шанобливого ставлення до хліба у  Чернігівській обласній станції юних натуралістів пройшов обласний конкурс «Хлібом славиться Чернігівська земля».

          Конкурс проходить у двох номінаціях: «Традиційна обрядова випічка Поліського краю» (великодній хліб, зажинковий хліб, обжинковий хліб тощо) та «Хліб на рушнику» обрядові весільні хлібні вироби (весільний верч, дивень, калач, коровай, соловейки, шишки тощо), окремо представлені хлібні вироби часів Голодомору. Він проходить за трьома віковими категоріями: I – 6-11 років, II – 12-15 років, III – 16-18 років. Участь у конкурсі беруть окремі здобувачі освіти та колективи здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

                  Цьогоріч в експозиції конкурсу представлено понад 40 експонатів здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти  Лосинівської, Носівської, Новгород-Сіверської, Срібнянської, Талалаївської територіальних громад, Городнянського ліцею, Чернігівської обласної станції юних натуралістів та Новгород-Сіверського центру дитячої та юнацької творчості.

           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/