Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Навчання практичних психологів Чернігівщини

           

          До навчання за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з питань психічного здоров’я та психосоціальної підтримки учасників освітнього процесу доєднались слухачі Чернігівської області. Загалом навчатись буде 5 груп – а це 150 осіб! Перша група (30 педагогічних працівників) вже розпочала навчання.

          Тренер навчання - Грузинська Ірина, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету, переконана, що в умовах складних випробувань педагогам в закладі дошкільної освіти важливо створити навколо дітей сприятливе, підтримувальне та безпечне середовище.

          Навчання організовувалось спільно з Управлінням освіти і науки Чернігівської ОДА та  Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

          Нагадаємо, навчання проводиться в межах проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», що реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та ДУ «Український інститут розвитку освіти».

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/