Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Чернігівщина – мій рідний край

           

          У жовтні 2023 року Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено обласний заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Чернігівщина – мій рідний край» (далі – Конкурс). Цього року на Конкурс подано 332 світлини від здобувачів освіти з 25 закладів позашкільної та загальної середньої освіти Чернігівської області.

          Членами журі визначено переможців та призерів у трьох вікових категоріях: молодша – 6-10 років, середня – 11-14 років та старша – 15-19 років у номінаціях: «Портрет», «Пейзаж», «Натюрморт», «Побутові або жанрові фото», «Звичаї та обряди нашого краю», «Архітектура», «Спортивне фото», «Макрофотографія», «Флора та фауна», «Позажанрове фото», «Фото з застосуванням програми Adobe Photoshop».

          Варто зауважити, що фотороботи виконано на високому, як для аматорів, рівні. Зокрема, це стосується виконавчої майстерності та ступеня емоційного впливу. Відчувається майстерність фіксувати навколишній світ, нариси з повсякденного життя, вміння спостерігати та помічати особливі дрібнички в навколишньому світі, передати внутрішні переживання та характер людей, оспівується любов до України, свого краю, своєї сім’ї.

          Фотороботи переможців обласного заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Чернігівщина – мій рідний край» направлені до Українського державного центру позашкільної освіти для участі у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

          Бажаємо нашим юним фотомитцям перемоги у Всеукраїнському конкурсі!

           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/