Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Ініціатива «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України: підсумки за перший місяць

          Через карантин та повномасштабне вторгнення молодь почала приділяти менше уваги спорту. Задля вирішення цієї проблеми створено План проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів на 2023-2024 навчальний рік «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

          «Залучення школярів до фізичного розвитку, формування в них лідерських якостей через спорт і, що важливо зараз, – психоемоційна підтримка, налагодження соціальних контактів – це саме те, на що спрямована ініціатива Президента України», - говорить начальниця відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Наталія Дягло.

          Управління освіти і науки ОДА спільно з обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України запланувало більше 50 заходів обласного рівня!

          Денис Закружний, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, зазначив, що у планах - проведення змагань у закладах професійно-технічної та фахової передвищої освіти з шахів, шашок, настільного тенісу. А також обласні змагання серед школярів з художньої гімнастики.

          Три дивізіони зі змагань «Cool Games» вже проведено у рамках президентської ініціативи.  Переможці представлятимуть Чернігівську область на всеукраїнському рівні!

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/