Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відкриття ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

           

          В День української писемності та мови, 27 жовтня 2023 року, відбулась церемонія відкриття ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, яка транслювалась на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України! Відкриття Конкурсу проходило на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

          З вітальним словом до учасників звернулися: Андрій Сташків, заступник Міністра освіти і науки України; Павло Гриценко, голова журі Конкурсу, директор Інституту української мови Національної академії наук України; Тарас Кремінь, уповноважений із захисту державної мови; Світлана Короненко-Слабошпицька, виконавча директорка Міжнародного благодійного фонду «Ліга українських меценатів». Промовці наголошували на ролі української мови у збереженні державності та здобутті нашої Перемоги.

          Від імені учасників змагання до вітального слова була запрошена Володимира Гавриш, учениця Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 Ніжинської міської ради Чернігівської області, яка є неодноразовою переможницею фінального етапу Конкурсу та стипендіатом Президента України.

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/