Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Нещодавно у Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва пройшла XXХ сесія Чернігівської обласної Ради старшокласників «Все буде Україна!» у форматі ZOOM-конференції.

          До неї доєдналось близько 70 осіб! Серед них лідери-старшокласники та координатори учнівського самоврядування закладів позашкільної та загальної середньої освіти Чернігівської області.

          Привітала лідерів Чернігівської обласної Ради старшокласників Наталія Дягло – начальниця відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської ОДА. Вона наголосила на важливості лідерського руху в умовах воєнного часу на Чернігівщині, підтримці його на державному та місцевому рівнях.

          Сесія розпочалася зі старту проєкту Meet Up «NeoProfосвіта» – циклу профорієнтаційних зустрічей, ознайомлення з важливими, необхідними, найпопулярнішими та робочими професіями. Перша зустріч циклу присвячувалась професіям сильних духом людей: військовим, поліцейським, рятівникам-пожежникам.

          До конференції долучились представники цих почесних та важливих професій: Сергій Новик, старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Чернігівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки; Ольга Тимошенко, інспекторка відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області; Вікторія Саніна, провідний фахівець відділу персоналу Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

          Ярослава Мишакова, координаторка Чернігівської обласної Ради старшокласників, методист Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, висвітлила актуальні питання роботи Ради старшокласників в умовах воєнного стану, ознайомила з Положенням обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року 2024», анонсувала проєкт «Віртуальний Простір Героїв Чернігівщини» та літературно-віршований челлендж до Дня української писемності та мови «Українська мова – мова Перемоги!».

          Лідерська спільнота Чернігівщини - одна велика синергічна команда, одна родина! Поки ми разом - Все буде Україна!

           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/