Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Українська молодь має ПРАВО на життя

           

          Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя» проводився впродовж травня-червня 2023 року. Організований Навчально-науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, інших партнерів і спонсорів.

          Журі визначило 100 переможців і призерів із різних куточків України. Серед них і учениця Яблунівського ліцею Федорова Устина! Вона зайняла 3 місце у номінації «Есе» (керівник - Виниченко Тетяна).

          «Дуже хочеться, щоб у житті кожної дитини були лише сонячні, радісні дні, а війна, окупація, міни – це все було несправжнім, хай у кіно, у книгах… Але щоб ніколи у реальному житті не було війни!», - написала дівчинка у своїй роботі.

          Директорка ліцею Шаповаленко Неоніла привітала ученицю з перемогою, вручила подяку та грошову винагороду. Побажала їй творчих успіхів, натхнення, подальших перемог, тепла, любові та миру.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/