Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Молодіжні простори для реалізації ініціатив!

          З метою розвитку потенціалу молоді у деокупованих та прифронтових громадах GoGlobal запускає проєкт створення молодіжних просторів! Він спрямований на підтримку та надання молоді необхідних інструментів для реалізації громадянських ініціатив у відбудові своєї громади та країни загалом.

          Начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика доєднався до зустрічі з представниками GoGlobal, на якій обговорювали створення таких просторів. Важливо розвивати молодь та долучати їх до життя громади.

          У рамках проєкту планується створення 12 багатофункціональних молодіжних просторів в 4 областях, зокрема і в Чернігівській. Такі простори стануть осередками сучасної освіти, креативності, підтримки психоемоційного стану, кар'єрного росту та громадянської активності. Ці заходи не лише забезпечать молодь можливостями для особистісного росту та професійної реалізації в межах своєї громади, але й сприятимуть розвитку громади як цілісної, надійної та стабільної!

          Також планується модернізація приміщень для роботи цих просторів. Заклади будуть забезпечені спеціалістами, навченими сучасним методикам, включаючи STEM-освіту, основи PR-комунікації, SMM та більше!

           

          Проєкт реалізується у партнерстві з UNICEF та за підтримки Малої академії наук України та Міністерства освіти та науки.

           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/