Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Обласна краєзнавчо-патріотична акція учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу» підтверджує, що наші діти є творчими, креативними і здібними.

          Акція допомагає сформувати національно-патріотичний світогляд у процесі пізнавальної та творчої діяльності засобами декоративно-ужиткового мистецтва та виховує громадсько-свідому особистість.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, привітав всіх учасників зльоту. Він наголосив на важливості долучення молоді до відродження народних традицій з декоративно-прикладного мистецтва. Акція сприяла заохоченню до творчості талановитих дітей та їх художньо-естетичному вихованню. Приємно бачити, що учні та їх керівники продовжують активно брати участь в обласних творчих заходах.

          Сьогодні в online-режимі зібрались переможці акції. Вони презентували свої роботи, розповідали про їх мету та актуальність. Із зацікавленням і захопленістю юні майстри та майстрині слухали й переглядали творчі звіти однолітків із різних куточків Чернігівщини.

           

          Зліт переможців краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем  традиції народу» був організований Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/