Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «Пліч-о-пліч»: у Чернігові за перше місце змагались 300 учасників

           

          У рамках реалізації Плану проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів та студентів «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, пройшли обласні змагання з легкоатлетичного кросу серед здобувачів освіти пам'яті В. Ф. Філіпова.

          Під час відкриття заходу на базі Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика наголосив на необхідності залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт і, що важливо в наші часи, налагодження соціальних контактів.

          Перед учасниками також виступили голова Відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник Чернігівського обласного відділення (філія) КФВС МОН України Денис Закружний та головна суддя змагань, майстер спорту, чемпіонка світу з кросу Наталія Лагункова.

          Участь  в змаганнях прийняло понад 300 учасників. Переможці і призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками і цінними подарунками.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/