Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Прилуцький професійний ліцей = потужні робітники

          Завдяки якісній практичній базі та впровадженню найкращого досвіду у підготовці робітників, ліцей є досить популярним серед абітурієнтів.

          У рамках візиту до Прилук начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика завітав до Професійного ліцею. Заклад готує працівників за актуальними наразі професіями. А випускники, в свою чергу, можуть знайти роботу одразу після завершення навчання.

          Ознайомились і з навчально-матеріальною базою ліцею. Навчання проводиться в очній формі – у закладі є укриття, у якому можуть сховатись всі учасники освітнього процесу. Однак, воно потребує облаштування. Також є потреба у ремонті даху харчоблока.

          Прилуцький професійний ліцей співпрацює із багатьма промисловими підприємствами району. Випускників чекають на «Пожмашині», ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика», у місцевих кафе та ресторанах. Ці підприємства беруть учнів та учениць ліцею на практику, а потім запрошують випускників на роботу. Так, випускники залишатимуться в громаді і розвиватимуть її.

          Для якісної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робітничого потенціалу на базі закладу функціонує Регіональний навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування.

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/