Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Старе підвальне приміщення - у нове комфортне укриття

           

          Благодійники продовжують підтримувати освітню галузь Чернігівщини. Зокрема, піклуються і про спеціальні навчальні заклади. Фонд вже неодноразово допомагав школам області. Співпраця Управління освіти і науки Чернігівської ОДА та Прилуцької РВА з БФ «Право на захист» розпочалась ще взимку минулого року. Результат - облаштоване укриття, потужний генератор та ремонт у їдальні Прилуцької спеціальної школи.

          Власне проєкт, «до» та «після» презентували представники благодійного фонду – Олена Приходько, керівниця Чернігівського регіонального офісу БФ «Право на захист», та Євгенія Єгорова, координаторка проєкту. Разом з начальником Прилуцької РВА Володимиром Черновим та Юрієм Музикою, начальником Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, говорили і про перспективи подальшої співпраці.

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, наголосив на важливості такої співпраці заради розвитку освітньої галузі області. А також мав змогу на власні очі переконатись у тому, що дітям оновлене укриття сподобалось.

          У Прилуцькій спеціальній школі навчається майже 80 дітей - всі в очній формі, всі потребують особливої уваги. Укриття закладу потребувало ремонту. Роботи у ньому проводились з червня по вересень 2023 року. Відтепер учні зможуть перебувати в сховищі не лише в безпеці, а й в комфорті.

           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/