Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Уроки Доброти у комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»

           

           З 4 до 11 жовтня 2023 року у комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» пройшли уроки доброти, присвячені Всесвітньому дню захисту тварин, організатором якого є Благодійний фонд «Щаслива лапа». На них діти дізнались про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

          Вихованці гуртків стали учасниками онлайн-конкурсу малюнків «Кожній тварині по родині»; взяли участь у бесідах «Добро починається з тебе» та «Вчимося бути добрими людьми», під час яких розповіли цікаві історії про своїх домашніх улюбленців та історії їх появи у сім’ї; інформаційно просвітницькому заході «Чисті думки творять дива», під час якого переглянули фото-галерею «Улюбленці ЗСУ» та  провели хвилинку-роздум «Хто кому допомагає: воїни тваринам чи тварини воїнам?»; «майстер-класах Доброти», під час яких виготовили 3D поробки улюблених тварин.

          Під час заходів діти ознайомилися із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних тварин і правовими нормами,  що стосуються тварин. А також переглянули відео «Чи є ставлення до тварин  індикатором людяності?», «Всесвітній день захисту тварин» та мультфільми для молодших школярів «Улюблені безхатьки», «Уроки обережності: як поводитися з домашніми тваринами».

           
           
           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/