Анонси
     

     






           
           

          Назад

          На Чернігівщині стартував Всеукраїнський проєкт з проведення спортивних та спортивно-масових заходів «Пліч-о-пліч»

          З метою належного виконання ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо популяризації спорту серед здобувачів освіти в Україні розроблено План проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів і студентів у 2023/2024 навчальному році «Пліч-о-пліч».

          На Чернігівщині реалізація проєкту розпочалась 02 жовтня 2023 року Всеукраїнським фізкультурно-оздоровчим заходом серед учнів та учениць «ChallengeFest», приуроченого до Дня працівника освіти.

          Центральною локацією заходу у регіоні стала Ніжинська загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів № 15, у межах якого проведено рухливі активності, показові виступи спортсменів з видів спорту і змагання з  «CoolGames».

          Усіх учасників нагороджено грамотами і медалями Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

          Відмічено кращих спортсменів школи, а саме: переможця перших Європейських ігор з єдиноборств в Белграді (Сербія) Нікіту Киреєва і срібного призера цих змагань Матвія Турчина.

          За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту учнівської молоді та з нагоди Дня працівника освіти Грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  нагороджено вчителя фізичної культури Василя Киселя.

          Інформацію про подальші події у межах Всеукраїнського проєкту з проведення спортивних та спортивно-масових заходів «Пліч-о-пліч» на Чернігівщині буде розміщено на офіційному вебсайті Управління освіти і науки облдержадміністрації.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/