Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відзначення Дня захисників і захисниць України в комунальному закладі «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»

           

          День захисників Вітчизни був закріплений Указом Президента України від 23-го лютого 1999-го року № 202/99 в переліку пам’ятних дат і професійних свят.

          Однак події 2014-го року, захоплення Криму, окупація частини Донецької та Луганської областей, і неоголошена війна росії проти України змусили переглянути багато в чому погляди українського суспільства. Відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 в Україні, з метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, на підтримку ініціативи громадськості, встановлено свято – День захисників і захисниць України.

          З нагоди Дня захисників і захисниць України для гуртківців комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено патріотичний флешмоб «День захисників і захисниць України», тематична година «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», бесіди «Герої нашого міста», «Вони завжди будуть у наших серцях».

          Флешмоб можна переглянути за посиланням:

          http://10.0.0.1/docs/tmp/2143/2009/video-8617519330e413219125f8fd3251a1fd-V.mp4

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/