Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Працівники освіти – це люди, які закладають в наші душі любов до навчання, дають цікаві знання і допомагають пізнати величезний світ. Сфера освіти є фундаментом у формуванні та розвитку особистості, а освітяни – це працівники, без яких його створити неможливо.

          Кожен із вас гостро відчуває і реагує на загрози і виклики сьогодення. Та наперекір сьогоднішній надважкій ситуації, ви продовжуєте чесно робити свою справу, навчати і надихати українських дітей, аби вони боролися за майбутнє України своїми знаннями. 

          Освітяни не просто талановиті та прогресивні особистості. Сьогодні це захисники України, волонтери, психологи, які власним прикладом формують сильне майбутнє. Ваш незламний дух знаходить відгук у вихованцях і учнях, які стають поруч на захисті нашої держави.

          Бажаємо вам йти тільки вперед, надалі залишатися провідниками незламності і нескореності нашої держави. На вас з довірою і надією дивляться мільйони дитячих очей. Сил вам, безмежного терпіння, життєвої мудрості, натхнення та оптимізму.

           З Днем працівників освіти! Слава Україні!

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/