Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Виїзний методичний день комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді»  «Сучасні форми і методи організації національно-патріотичного виховання дітей та молоді в позашкіллі»

           

          З нагоди Дня позашкілля 27 вересня 2023 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» (далі – Центр) на базі комунального позашкільного навчального закладу «Остерський будинок творчості дітей та юнацтва Остерської міської ради Чернігівської області» проведено виїзний методичний день з обміну педагогічним досвідом. Захід відбувся у форматі круглого столу.

          У ході зустрічі обговорено особливості патріотичного виховання в закладах позашкільної освіти в умовах сучасних суспільно-політичних викликів.

          Педагогами розглянуто актуальні форми і методи організації національно-патріотичного виховання дітей та молоді в позашкіллі,  виховання патріотизму засобами туристсько-краєзнавчої роботи та декоративно-ужиткового мистецтва.

          Петро Степовик, директор Центру, акцентував увагу на питаннях вдосконалення виховної системи з формування у здобувачів освіти національної свідомості, любові до України, здатності зберегти національну ідентичність, пишатися приналежністю до українського народу.

          Педагогічним колективом Остерського будинку творчості дітей та юнацтва здійснено екскурс до історії закладу, презентовано інформаційну довідку щодо напрямів роботи та методики організації виховного процесу з учнівською молоддю.

          За результатами роботи круглого столу напрацьовано методичні рекомендації, які буде враховано при плануванні подальшої роботи Центру та Остерського будинку творчості.

           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/