Анонси
     

     






           
           

          Назад

          День позашкілля в Чернігівській Малій академії наук

          Позашкільна освіта – це завжди цікаві заняття та відкриті до спілкування керівники гуртків, які є справжніми наставниками майбутніх науковців. До обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді» Чернігівської обласної ради (далі – Чернігівська МАН) йдуть тільки  за покликом серця, адже саме тут не тільки поглиблюють знання з різних дисциплін, а й мають можливість працювати з кращими педагогами та науковцями; відкривати різні грані науки, робити власні експериментальні дослідження. Завдяки гуртковій роботі вихованці здобувають нові навики, застосовують  здобуті знання. Кожен вихованець є частиною великої манівської родини, яка завжди радо відкриває для них двері.

          Щороку керівники гуртків з нетерпінням чекають початок занять та зустрічі з юними талантами, очі яких горять любов`ю до науки, а «світлі» голови готові черпати нові знання.

          До Дня позашкілля Чернігівська МАН запропонувала педагогам та учням м. Чернігова відвідати різноманітні гуртки та зануритися у світ науки з метою упровадження ефективних методик і проєктів для здобувачів освіти та освітян.

          У ході святкових заходів вихованці та керівники гуртків разом згадали історію створення Чернігівської МАН, відомих випускників та переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, обговорили плани та перспективи.

          Вітаємо працівників позашкілля з професійним святом. Бажаємо міцного здоров`я, наукових здобутків, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності, витримки і перемоги нашій Україні, яка принесе в наш дім мир і спокій.

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/