Анонси
     

     






           
           

          Назад

          25 вересня – День позашкілля

          Позашкільна освіта – невід’ємний складник освіти, що охоплює мільйони українських дітей, які розвивають свої здібності, таланти. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає і формує підростаюче покоління.

          Завдяки досвіду і традиціям педагоги комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» (далі – Станція) працюють над розвитком здібностей дітей у різних сферах, надають здобувачам освіти можливість поглиблення знань з біології, екології, агробіологічного напряму.

          З нагоди Дня позашкілля для гуртківців Станції проведено конкурс малюнків «У юннатії кордонів немає», акцію «Юннат – це на все життя», у рамках якої молодших школярів посвячено у юннати, проведено натуралістичні ігри «Природа рідного краю», «Відгадай рослини-символи України», «Сліпий ботанік», «Сортуй сміття», «Від чого Земля радіє, а від чого плаче», майстер-класи з виготовлення осінніх декоративних віночків, бутоньєрок, запашних мішечків саше.

          До участі у заходах, проведених педагогами комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», долучилась батьківська спільнота міста (https://youtu.be/Dt6UIM6toIE?si=53Qr1bmS5V37W33U ).

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/