Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Участь юннатів Чернігівської обласної станції юних натуралістів у Всесвітньому дні прибирання

           

          З метою формування національної культури чистоти та правильного поводження з відходами, створення сприятливих умов для розвитку волонтерської діяльності і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад щорічно Всеукраїнський молодіжний рух «Let`sDoItWorld» організовує міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій – «Всесвітній день прибирання».

          Цьогоріч акція «WorldCleanupDay» проходила 16 серпня-16 вересня 2023 року. Разом з мільйонами громадян 191 країниі, які вийшли заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття, до Акції долучилися і вихованці гуртків комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

          Юннати станції провели її під гаслом «Хай небо буде мирним! А Україна чистою!»: прибрали бруд та сміття вздовж вулиць Івана Франка, Висока, дитячі майданчики, прилеглі території біля своїх будинків.

          Особливістю цьогорічного прибирання є суворе дотримання заборон, обмежень, які діють на період війни.

          Як вихованці Чернігівської обласної станції юних натуралістів брали участь в Акції можна переглянути за покликанням: https://youtu.be/hVAPzCWfbtA?si=w0ReGWi-Gra5OPY

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/