Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбулась зустріч з представниками французької державної агенції з міжнародного технічного співробітництва Expertise France. Агенція співпрацює з державними установами Франції, а також з Європейським Союзом, щоб задовольнити потреби країн-партнерів, які бажають покращити державну політику. Агентство координує та реалізує проєкти національного та регіонального масштабу за основними напрямками громадської діяльності.

          «Чернігівщина відчула підтримку Франції майже відразу після звільнення області. І це неоціненна підтримка», - зазначив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

          Під час обговорення торкнулись теми освіти. Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, взяв участь у робочій зустрічі з представниками делегації. Багато шкіл Чернігівщини постраждали через повномасштабне вторгнення. Важливо не лише відновлювати заклади, але й модернізувати їх. Франція неодноразово допомагала закладам освіти області – транспортом, гаджетами тощо.

           Окрім того, актуальним залишається питання укриттів. Без наявності бомбосховища заклад освіти не зможе працювати. Також звернули увагу на потребу шкіл у транспорті. Представники делегації планують налагодити співпрацю з окремими громадами області.

           
           
           
           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/