Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Можливості для розвитку дітей на Чернігівщині

           

          Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, зустрівся з представниками освітньої фундації GoGlobal. Організація генерує, пілотує та масштабує проєкти для вчителів, школярів та молодi.

          Обговорили напрямки співпраці. Серед основного – нові кемпи для дітей, на яких вони зможуть відпочити та покращити свої знання з різних предметів. Планується запуск ще одного проєкту для вчителів та психологів. У його рамках педагоги отримають корисні знання з психологічної допомоги, які зможуть використовувати на практиці.

          Раніше у рамках програми Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal учні 10-11 класів із 40-км прикордонної зони Чернігівщини стали учасниками одного з кемпів. Для учнів була розроблена програма та активності, на яких вони надолужували освітні втрати. Зокрема, покращували свої знання української та англійської мов, а також математики!

           Наразі триває реєстрація на нову хвилю speaking клубів. Це чудова можливість попрактикувати англійську мову у дружній атмосфері, поспілкуватись з носіями мови та дізнатись багато цікавого про культуру і традиції інших країн. Реєстрація триває до 21 вересня. Зареєструватись: https://cutt.ly/Ewz2U030

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/