Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відновлення та розвиток освіти Чернігівщині

           

          У освіти України є майбутнє — потужне, яскраве та вільне. І ми реалізуємо його разом. Пошук та створення нових можливостей для модернізації освіти стали однією з тем обговорення на міжнародному форумі «InterUAction. Позитивний сценарій відновлення і розвитку України». Форум об'єднав відомих експертів, громадських активістів, представників бізнесу та громадськість для обговорення актуальних проблем відновлення та розвитку країни в умовах внутрішнього конфлікту та війни.

          Серед експертів форуму були представники Верховної Ради України, представники Кабінету Міністрів, а також члени парламенту Великої Британії та міжнародні експерти з Франції та Ізраїлю.

          Головне наразі – зробити так, щоб діти отримували якісну освіту. Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, став одним із учасників обговорення напрямку освіти та науки. На форумі було обговорено вісім основних напрямків, серед них — молодіжна політика, національно-патріотичне виховання та спорт.

          Зробити українську освіту здатною конкурувати із закордонною можливо. Учасники форуму активно обговорювали проблеми та можливі шляхи їх вирішення, спираючись на досвід експертів та аналітиків. Завдяки роботі в групах визначили ключові аспекти співпраці.

          У результаті створено документ, в якому викладено аналіз проблематики по кожному напрямку та запропоновано конкретні шляхи вирішення цих проблем. Цей документ буде переданий до Кабінету Міністрів України для вивчення та врахування наробок учасників форуму у процесі прийняття стратегічних рішень.

           
           
           

           


           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/