Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Станьте учасником проєкту «Центр денного догляду»!

           

          Вимушений переїзд внаслідок початку повномасштабного вторгнення, відсутність достатньої кількості установ, що надають послуги догляду, унеможливлюють розвиток жінок у бажаній сфері, оскільки обов’язки по догляду забирають час і енергію.

          Французька гуманітарна організація ACTED запускає проєкт «Центр денного догляду» в рамках Програми «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗШИРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВ ТА МОЖЛИВОСТЕЙ ЖІНОК ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ» (SEED). Програма направлена на підтримку економічного розвитку жінок, розширення можливостей для зайнятості та підприємництва, відновлення та створення нових джерел доходу. Проєкт реалізується за підтримки Global Affairs Canada.

          Програма спрямована на підтримку жінок, які хочуть розвиватися, займатися власною справою, здобути освіту, підвищити свій професійний рівень, але не можуть реалізуватись через обов’язки по догляду за дітьми чи рідними, які цього потребують.

          Подати заявку на участь можуть жіночі та інші громадські організації, спілки, благодійні фонди, комунальні і державні установи, що мають потенціал створити «Центр денного догляду» за дітьми або іншими категоріями людей, що потребують догляду.

          Дедлайн подачі заявок на Етап 1 -  до 19 вересня 2023 року (включно).

          Детальніше: https://gurt.org.ua/news/grants/90382/

           

          Фото: ACTED

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/