Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Продовжуємо працювати у напрямку відновлення закладів освіти

           

          Діти повинні мати доступ до якісної освіти - Управління освіти і науки Чернігівської ОДА постійно працює над реалізацією цієї мети. Це також є одним з напрямків роботи міжнародної гуманітарної організації «Норвезька рада у справах біженців» (NRC).

          «Наша позиція категорична і однозначна - діти мають навчатись в очній формі», - зазначив Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, під час робочої зустрічі з Ахмедом Алтаком, керівником напряму освіти в Північному регіональному офісі Норвезької ради у справах біженців в Україні, Оксаною Поліщук, керівницею відділу укриття у Північному регіоні та Іриною Кузьменко, освітньою координаторкою в NRC. Обговорили відновлення шкіл Чернігівщини та подальшу співпрацю.

          Важливо, аби діти отримували якісну освіту в сучасних та відновлених школах. Норвезька рада у справах біженців, за результатами відбору, надасть ваучер, який допоможе з ремонтом закладів освіти. 

          Організація почала співпрацювати з Чернігівщиною в минулому році. За цей час вони допомогли з відновленням приватних секторів, наразі тривають роботи у школі №3 міста Чернігів. В Україні реалізація програми «Освіта» тільки починається, але постійно працюємо над тим, щоб діти якомога швидше отримали необхідну допомогу.

          Норвезька рада у справах біженців (NRC) є незалежною, гуманітарною, неприбутковою неурядовою організацією, заснованою у 1946 році. Організація надає допомогу, захищає права та сприяє розв'язанню проблем біженців, внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні.

           

           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/